Echipa casuta zanelor

  • Gradinita Particulara Casuta Zanelor

ECHIPA CASUTA ZANELOR

 

 

Sediul Casuta zanelor din Bucsinescu

Grupa mica 1 (Piticii):

Zanuta Diana, care se descrie astfel: sunt o fire comunicativa, creativa și iubitoare de pitici. Îmi place sa ma daruiesc în totalitate în dezvoltarea celor mici, ceea ce ma ajuta sa cresc si eu. Descopar si ma redescopar in fiecare zi la gradi si mai ales am invatat sa ma depasesc pe mine. Indrum copiii spre a descoperi magia copilariei, perioada cea mai frumoasa din viata noastra. Acum copiii isi formeaza deprinderi si isi dezvolta aptitudini si au nevoie sa fie incurajati si ajutati, acolo suntem noi zanutele care venim in sprijinul lor si ii modelam spre cararea cunoasterii si a dezvoltarii.

 


Zanuta Ionela sau Ela asa cum imi spun copiii, sunt acea educatoare care iubeste copiii si asta in modul cel mai divers in sensul ca stau cu ei si langa ei pe covor, pe scaun, radem, ne gadilim, ne imbratisam, ne pupam si nu in ultimul rand profit de fiecare fetita ce are parul lung si caut sa il prind in diverse moduri. Cel mai coplesitor moment ce mă face sa imi placa tot mai mult ce fac este atunci cand primesc o replica de genul "si eu te iubesc Ela".

„Copiii sunt ca cimentul proaspat. Orice cade pe ei ii marcheaza.”

Grupa mica 2 (Spiridusii)

Zanuta Raluca : "Este uimitor sa lucrez in preajma copiilor, sa le aduc mereu zambetul pe buze, sa ma joc cu ei si in acelasi timp sa crestem impreuna. O zanuta, are mereu praf magic pe care il foloseste pentru a crea in grupa ei o atmosfera de basm."

 "Copiii sunt mainile cu ajutorul carora atingem cerurile ." Henry Ward Beecher

 

Zanuta Mădălina: "copiii îmi spun Mădă, sunt bucuroasă atunci când sunt înconjurată de ei, îmi transmit întotdeauna o energie pozitivă si îmi încarcă mereu bateriile cu energia lor și zambetele  pline de iubire"

Grupa mijlocie (Crai si craiese)

Zanuta Alina: "Asa cum ma descrie și numele, Alina, cred ca am darul de a aduce alinare micuților din grădiniță, prin vorbe alese și dovezi de afecțiune și înțelegere. Asa cum ii învăț și pe copii, am mâini pentru a oferi îmbrățișări și a realiza lucruri minunate, am ochi pentru a vedea bunătatea din inima fiecăruia, urechi pentru a asculta orice vorba, gura pentru a spune lucruri drăguțe celor din jurul meu și picioare ce ma duc spre noi aventuri!"


Zanuta Alexandra:" Se pare ca zanele exista si eu sunt una dintre ele, imi place sa ma joc si mai ales sa zambesc mereu, dar pot fi si serioasa, atunci cand trebuie.  Prietenii mei cei mai buni sunt copiii plini de energie si veselie."

Grupa mare (Zane si elfi)

Zanuta Cezarina: "pentru Zâne şi Elfi, sunt Cez. Înainte de a fi educatoare pentru ei, le sunt prietenă, ceea ce uşurează comunicarea între noi. Rolul de Zânuță se pliază pe caracterul meu creativ şi dinamic. Eu împreuna cu grupa mare, "Zâne şi Elfi", formăm o echipă cu praf magic."

 

Sediul Casuta zanuelor Pacurari

Grupa mica 1 (Piticii)

Zanuta Nicoleta: "De cand am devenit educatoare, mi-am dat seama ca a fi educatoare inseamna sa fii alaturi de copii, sa stii sa te apropii de ei, sa razi si sa plangi impreuna cu ei, sa ii determini sa invete, sa deprinda practici morale si experientiale de placere. Imi plac foarte mult copiii si sa fiu alaturi de ei cat mai mult!"

 

Zanuta Alexandra: "Sunt o persoana vesela, sociabila si imi place sa lucrez cu oamenii, in special cu pitici. Sunt zanuta de 3 ani si consider ca este un dar special. Alaturi de copii, orice zi este speciala, plina de provocari din care invat sa  fiu din nou copil si sa ma bucur de lucrurile marunte. Este minunat sa fiu intampinata in fiecare dimineata cu zambete si imbratisari magice. 

"Un copil poate sa invete oricand un adult 3 lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stai locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste."  Paulo Coelho

 

Grupa mica 2 - mijlocie (Spiridusi - Crai si craiese)

 

Zanuta Simona: "Sunt o educatoare ce a intrat in lumea minunata a copiilor acum 6 ani și devin Zanuta atunci când pășesc in grădinița și îmi cresc aripile o data cu zâmbetele Spiridușilor!  Deslusesc in fiecare zi viața alături de copii și invatam din tainele ei. 

 

Zanuta Alexandra: sunt o zanuta plina de zambet si entuziasm. Sunt o fire cooperativa, sociablia si foarte comunicativa. Impart bucurii si ofer multa dragoste. Zambetul unui copil pentru mine este ca un soare pe cerul innorat, comunicarea este unul dintre punctele mele tari si incerc sa realizez ceea ce imi propun.

Grupa mare (Zane si elfi)

 

Zanuta Bianca: "Mă simt norocoasă că am cea mai frumoasă meserie pentru că pot pătrunde în  lumea copiilor. O lume magică fără griji și plină de zâmbete.

Copiii sunt "pastila" de energie de care ai nevoie in fiecare zi."

Psiholog

Zanuta Roxana: "In Casuta Zanelor, printre mici si mari treaba mea este sa lustruiesc, carpesc, scutur, misc aripile de inger ale fiecaruia iar asta ma face sa simt misiunea vietii mele."